kjøpebetingelser

Priser

Alle priser på websiden greentools.no er i norske kroner. Varene sendes fra Danmark. Bestiller du fra et ikke EU-land - Norge, betaler du ikke dansk moms, men varene kan bli pålagt avgift i ditt hjemland. Er varens verdi inkl. frakt under NOK 350,- slipper mottaker å betale avgifter ved innførselen.

Betaling

Vi ivaretar din sikkerhet og trygghet ved betaling via kredittkort. Du er sikret mot misbruk ved at du alltid har mulighet for å stoppe en betaling, når du mottar bekreftelse/ betalingsoversikt fra banken din. Du står ikke personlig ansvarlig om kortet ditt skulle bli misbrukt på en internettbutikk som bruker SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem. Den informasjonen du videresender ved å bruke kortet i forbindelse med handelen, er kryptert (SSL), slik at kun trygge betalingsinstanser kan lese den. Hverken greentools.no eller andre personer har mulighet til å lese denne informasjonen.

Kredittkortet blir belastet når greentools.no sender det du har bestilt. Det beløpet du aksepterte på kjøpstidspunktet er det maksimale beløp du skal betale. På greentools.no kan du betale med følgende kredittkort:

VISA
VISA electron
JCB cards
Master card
Maestro (3D) card
PayPal

Levering

Levering tar 3-6 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. Hvis du bestiller flere produkter på samme tid fra greentools.no, vil fraktkostnadene bli beregnet basert på vekten. Leveringstid er det antall dager det tar fra greentools.no sender de bestilte varene og til du har mottatt dem. Hvis det skulle oppstå forsinkelser av noen art, vil du straks bli informert om dette, og du får muligheten til å slette eller endre din bestilling.

Reklamasjonsrett

I henhold til kjøpsloven gjelder to års reklamasjonsrett, som omfatter fabrikasjons- og materialfeil som oppstår ved normal bruk av det aktuelle produkt. Reklamasjon på feil og mangler, som bør oppdages ved normal undersøkelse av varen, må meddeles greentools.no. Varen kan returneres for reparasjon, bytting eller etter avtale om evt. kreditering. I reklamasjonssaker dekker greentools.no omkostninger ved returnering av varen.

Angrerett

Alle produkter har 14 dagers returrett som løper fra den dato varene ble mottatt. Skulle du angre på kjøpet, kan du returnere varene til adressen nedenfor. Ved returnering, må produktene være i samme stand som da du mottok dem. Benyttes angreretten i forbindelse med en handel, vil kjøpesummen inkludert levering kostnadene bli kreditert den konto som ble registrert i forbindelse med kjøpet. Pengene vil bli utbetalt så snart som mulig etter at vi har mottatt varen(e), men alltid innen 14 etter at vi har mottatt varen(e)

Retur av varer

Du kan returnere et produkt ved å kontakte oss på følgende adresse:

GreenTools.dk
Them Skovvej 5
8653 Them
Danmark

Tel: +45 26489949
Email: mail@greentools.dk

Vi vil sende deg en returetikett via e-post eller vanlig post, slik at du kan returnere produktet på vår bekostning. Dette skjer så snart som mulig etter at vi har mottatt forespørselen din, men alltid innen 14 dager etter forespørsel.

Persondatapolitikk

Når du kjøper varer på greentools.no må du oppgi følgende personlige opplysninger: Navn, adresse, E-mail adresse. Opplysningene brukes utelukkende i forbindelse med levering av bestilte varer og gis ikke videre til tredjepart.

Generelle opplysninger om virksomheten:

Virksomhetens juridiske navn: GreenTools.dk

CVR-nummer: DK-28435967

Innehaver: Anders Aasberg Pedersen

Navn på webshop: www.greentools.no

Adresse:

GreenTools.dk
Them Skovvej 5
8653 Them
Danmark

Telefon
+45 26489949
E-mail adress: mail@greentools.dk
Webbadress: www.greentools.no